PM prémium tükör infrapanel

72.644 Ft -tól

Tükör infrapanel 400 W: 72.644 Ft

Tükör infrapanel 600 W: 89.916 FtKategória:

Leírás

Fűtőpanel, ami hatékonyan melegít és láthatatlan, de magadat azért látod benne?

A tükör infrapanel hagyományos otthoni tükörnek álcázza magát, miközben befűti a teret és stílusos berendezésként funkcionál.

Minden helyiségben jó szolgálatot tesz, de különösen alkalmas fürdőszobai fűtésként. Ezeken az általánosságban kis helyeken ugyanis a rendelkezésre álló tér kihasználása a cél, és mivel tükörre és fűtőtestre mindenhol szükség van, az infrapanel kettős funkciója segítségével jól lehet ’helytakarékoskodni’.

További előnyei:

  • A normál tükörrel ellentétben a tükör infrapanel működés közben nem párásodik be, így aki utoljára jut be a fürdőbe, a pára ellenére ugyanúgy tisztán látja majd magát a tükörben.
  • Az infrafűtés kiválóan mérsékeli a fürdőkben gyakori páralecsapódás okozta falnedvesedést, mivel melegen tartja a környező falakat, így a levegőben lévő gőz nem tud kárt tenni a falszerkezetben.
  • Páramentesítő készülék használatával kiegészítve a tükör infrafűtés alkalmas a falak nedvesedésének és a falpenész kialakulásának megakadályozására is.
  • A legtöbb helyiségbe könnyedén telepíthető, a rögzítőelemek falhoz csatlakoztatása után csak az aljzatba kell bedugni és már működtethető is.
  • Fürdőszobai installálásához villanyszerelő szakértelmére is szükség van, aki gyorsan beüzemeli és innentől szinte nincs is szükség karbantartásra.
  • A panel felületi hőmérséklete akár a 80-90 °C fokot is elérheti, ezért célszerű úgy elhelyezni, hogy gyermekek ne tudják elérni.

Modern hűtési-fűtési megoldásokban, páramentesítő, légtisztító és szellőztető rendszerek telepítésében, profi villanyszerelésben tudunk segíteni, árajánlatkéréshez és kapcsolatfelvételhez kattints a ’További információ kérése’ fülre.